Waarom ons brood ?

Toegevoegde waarden

 Voordelen van onze broden

Le Moulin d’André werkt op een duurzame en menselijke manier en met alle transparantie. Wij werken met respect voor de natuur en bevorderen een schone en minimale landbouw onze voetafdruk op het milieu. We willen de band tussen de boer, de molenaar, de bakker en de consument herstellen.

Le Moulin d’André biedt speltbroodjes die op traditionele wijze zijn geproduceerd op de kaart van natuurlijk meel zonder enige chemische toevoeging of molen Hollange. Het brood is gevormd in de geest van slow food en wordt vervolgens met de hand gekneed en vervolgens zacht en met de hand gevormd om alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen te behouden. Rustig bewaard, onthult het al zijn aroma’s. Gekookt op steen heeft het brood een knapperige korst en een zachte en dichte kruim.


Hoe ons brood te krijgen ?

Waar ons te vinden ?

U zal het brood van Moulin d’André hier vinden:

  • gele puntStortpunten in Brussel en Louvain-la-Neuve
  • blauwe puntBedrijven in Brussel en Louvain-la-Neuve: alleen toegankelijk voor betrokken werknemers
  • rode puntProxy / AD Delhaize-supermarkten in Brussel en Waals-Brabant

Klik hier voor meer informatie over afhaalpunten.

Bent u een particulier, een supermarkt of een bedrijf en wilt u ons distributienetwerk uitbreiden ? Neem contact met mij op !

De oorsprong van het project

Ons verhaal

Le Moulin d’André is het verhaal van de molen van mijn grootvader. Hij verwierf in 1950 een watermolen aan de Ourthe van de laatste molenaar. Deze molen is de inspiratie van Moulin d’André: om dit erfgoed nieuw leven in te blazen en op innovatieve wijze de economische, sociale en ecologische rol van molens te herscheppen.

Het objectief van Le Moulin d’André biedt gezonde voeding zonder toevoegingen door de menselijke band in de natuur te herstellen door de hele keten te beheersen. Le Moulin d’André werd opgericht in 2018 en is nu gebouwd in de sector broodtarwe.

Mijn naam is André. Ik heb me bekeerd tot dit molenaar-bakkers-project na een 12-jarige loopbaan in de automobielsector. Mijn passie is het leren en ontwikkelen van menselijke projecten in de buurt van de natuur die bijdragen aan het welzijn en de gezondheid.


Testimonials